Beveiliging op Mijn Vetera

Zijn mijn gegevens goed beveiligd op Mijn Vetera?

Vrieling Adviesgroep hecht veel waarde aan goede beveiliging. Bij het versturen van uw persoonlijke gegevens, van uw computer naar de Mijn Vetera omgeving en andersom, maken wij gebruik van het zogenaamde SSL-protocol. Hiermee is de lijn tussen uw computer en de Mijn Vetera omgeving goed beveiligd. Hierdoor is het voor derden nagenoeg onmogelijk om uw gegevens te onderscheppen.

U kunt zelf ook bijdragen aan de beveiliging van uw gegevens. Wanneer u uw wachtwoord voor Mijn Vetera kiest, neem dan niet een voor de hand liggende combinatie (dus niet uw eigen naam of uw geboortedatum). Andere tips: vertel uw wachtwoord niet aan anderen, zorg dat uw software (besturingssysteem en browser) up-to-date zijn en vergeet u niet af te melden (uitloggen) zodra u klaar bent op Mijn Vetera.

Om de goede beveiliging blijvend te controleren, voeren wij regelmatig een onderzoek uit naar kwetsbaarheden in onze omgeving. Dit wordt uitgevoerd door een extern bureau.

Heeft u toch nog vragen over de beveiliging? Stel ze dan via het formulier hieronder.

De beveiligingscode hierboven bevat enkel kleine letters en/of cijfers.

Terug naar inloggen

Beveiligde omgeving

Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons in goede handen. Hoewel misbruik nooit geheel is uit te sluiten, hebben we veel zorg besteed aan de beveiliging daarvan.